Σχεδιασμός σερβίτσιου για το ξενοδοχείο Mykonos Grand. Σχεδιασμός – δημιουργία ολοκληρωμένου σερβίτσιου, με εικαστικό τα δελφίνια της Δήλου, για το Mykonos Grand Resort! O σχεδιασμός περιλαμβάνει πορσελάνινα κομμάτια Churchill, ψημένα στο Λονδίνο, για όλες τις ώρες της ημέρας, αρχίζοντας από το πρωϊνό, το γεύμα και καταλήγοντας στο δείπνο! Κανάτες, φλυτζάνια, πιάτα, σχεδιασμένα με ακουαρέλλα με θεματολογία ένα παζλ από τα δελφίνια, που βλέπει κανείς από το ξενοδοχείο απέναντι στην Δήλο!